Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 - запалка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 - запалка

Здравейте,
    Наскоро си купих Алфа 147, всичко е ОК с изключение на това че съм с оригиналното аудио, което не чете mp3 дискове.. И понеже не ми се разправя да записвам 20 диска по 15 песни ( не искам и да махам оригиналното, панела ми харесва не искам да го развалям ) реших да пробвам с един от тези FM transmiters , които се слагат в запалката.. Въпроса е, че като го сложа там не щраква - прави контакт и работи докато го държа натиснат и като го пусна се изключва. Трябва ли да взема някакъв специален модел или слот-а за запалка ми е счупен ?

ПС. Взех колата без запалка ( само slot-a без нищо вътре ) защото беше добра, а тази подробност не ме засяга защото съм непушач.

Колега, честито за избора!
    Значи такова си е гнездото на запалката по принцип... и при мен беше по същия начин. Не се задържаше, изкача като го поставиш...
    Аз се отказах от транзмитър и защото не вади хубав звук...
    Има един "хак" да си изкараш aux през буксата за чейнджъра. Това е най- удачното, евтино решение, ако имаш ipod или друг мп3 плейар(може и телефон).

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68744
    Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

Мерси за информацията, мисля че за сега ще остана с дисковете + радио , но-нататък ще видим

Comment

Working...
      X